Резервоари за стабилизиране на бяло вино
Резервоари за стабилизиране на бяло вино, производствен материал: EN 1.4301 (18/10) ASTM 304, конични покриви от EN 1.4401 ASTM 316.
Описание:
Снабдени с неръждаеми крака, топлообменна риза (по – целия съд), коничен покрив с наклон 13% с люк,
конично дъно с наклон 25% за пълно оттичане (тип професионални)
Тъй като в неръждаемите съдове се съхраняват продукти, които се консумират от хората, поради това трябва да се обръща голямо внимание на качеството и хигиената на съдовете. Това е причината неръждаемите съдове да се произвеждат от неръждаема стомана EN 1.4301 (18/10) ASTM 304. Това е вид стомана, разрешена за контакт с хранителни продукти и която отговаря на нормите в Европейския съюз.
Съобразявайки се със съществуващите изисквания за съдовете, предназначени за хранителни продукти, както дъното, така и цилиндърът трябва да са заварени. Краищата на неръждаемия лист се съединяват чрез стопяване в точката на контакт, в среда от газ Аргон.
Почистване:
Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино
Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино
Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино
Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино
Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино