Неръждаеми съдове с конично дъно (затворен тип) - SD INOX Ltd

Показване на 7 резултата

Неръждаеми съдове с конично дъно

(затворен тип)

Неръждаеми съдове с конично дъно (затворен тип), предназначени за ферментация и съхранение на вино. Изработени от неръждаема стомана EN 1.4301 (18/10) ASTM 304. Конични покриви от неръждаема стомана EN 1.4401 ASTM 316
Неръждаеми съдове с конично дъно (затворен тип), снабдени с неръждаеми крака, коничен покрив с наклон 13% с люк,
конично дъно с наклон 25% за пълно оттичане (тип професионални)

Като допълнително оборудване, може да се добавят още следните опции:

  • Допълнителен изход (муфа), навсякъде по съда 1/2″, 3/4″, 1″, 1 1/4″, 1  1/2″, 2″
  • Термометър
  • Нивопоказател
  • Неръждаем пробен кран
  • Поставяне на страничен люк (от 500 литра нагоре)

Тъй като в неръждаемите съдове се съхраняват продукти, които се консумират от хората, поради това трябва да се обръща голямо внимание на качеството и хигиената на съдовете. Това е причината неръждаемите съдове да се произвеждат от неръждаема стомана EN 1.4301 (18/10) ASTM 304. Това е вид стомана, разрешена за контакт с хранителни продукти и която отговаря на нормите в Европейския съюз.

Съобразявайки се със съществуващите изисквания за съдовете, предназначени за хранителни продукти, както дъното, така и цилиндърът трябва да са заварени. Краищата на неръждаемия лист се съединяват чрез стопяване в точката на контакт, в среда от газ Аргон.

ВАЖНО

За да завиете кранчето на муфата, трябва да поставите тефлонова лента на резбата на кранчето! Не препоръчваме поставянето на калчища и други уплътнителни материали! Никога не завивайте неръждаемо кранче до край на муфата, това може да доведе до затягане и невъзможност за развиване, понеже и кранчето и муфата са от неръждаема стомана!

Почистване:

Използвайте хладка вода, мека гъба и течен препарат за миене на съдове. Измийте съда, вътрешно и външно. След това избършете с мека кърпа. Преди да го използвате, препоръчително е да извършите тест за уплътняване на кранчетата, за да избегнете течове. Напълнете съда с вода, малко над височината на кранчетата, поставете го за няколко минути на сухо място, визуално проверете за теч.

Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино

Неръждаем съд 300 литра с конично дъно (затворен тип)

Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино

Неръждаем съд 500 литра с конично дъно (затворен тип)

Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино

Неръждаем съд 1000 литра с конично дъно (затворен тип)

Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино

Неръждаем съд 2000 литра с конично дъно (затворен тип)

Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино

Неръждаем съд 3000 литра с конично дъно (затворен тип)

Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино

Неръждаем съд 5000 литра с конично дъно (затворен тип)

Неръждаеми съдове за ферментация и съхранение на вино

Неръждаем съд 10000 литра с конично дъно (затворен тип)