Онлайн магазина tank-inox.bg е собственост на фирма “СД – ИНОКС” ЕООД.

СД – ИНОКС ЕООД заема стабилно място на пазара за продажба на съдове от неръждаема стомана AISI 304. Продуктите на СД – ИНОКС ЕООД се използват за съхранение на пчелен мед, а също така при съхранение на различни видове масла, като зехтин и олио, на различни алкохолни напитки, в това число и за съхранение на вино. Съдовете на фирмата, могат да намерят своето предназначение, дори при съхранението на вода (AISI 316)
Фирмата разполага с огромно разнообразие от съдове с различна вместимост, за да удовлетвори Вашето конкретно желание. Те могат да бъдат в рамките между 50 и 10000 литра. Освен по своята вместимост продуктите на СД-ИНОКС ЕООД се различават и по своя тип.
Фирмата ни предлага, съдове с равно дъно, съдове с конично дъно от отворен или от затворен тип.
Сред асортимента присъстват, също така резервоари за вино, снабдени с топлообменна риза, както и съдове, снабдени с водна риза, които се използват при производството на плечен мед – това са хомогенизатори и декристализатори.
Ако държите на високото качество и дълготрайната издръжливост несъмнено трябва да се обърнете към СД – ИНОКС ЕООД. Ние сме готови да се погрижим за Вашите нужди и изисквания към продуктите да бъдат удовлетворени.
Процесът на производството на неръждаемите съдове е синхронизиран и автоматизиран и се осъществява в Гърция, а използваното при създаването на съдовете оборудване гарантира тяхното високо и дълготрайно качество.
Не се колебайте да потърсите СД – ИНОКС ЕООД, за да уточните всички въпроси, касаещи бъдещото Ви сътрудничество с нас.
Екипът ни от професионалисти с готовност очаква да отговори на всички Ваши въпроси.